Home » Local » Crucea Roșie Vaslui a donat rechizite pentru copiii nevoiași din Crețești și Oltenești

Crucea Roșie Vaslui a donat rechizite pentru copiii nevoiași din Crețești și Oltenești

Crucea Roșie – Filiala Vaslui a organizat și în acest an campania de strângere de rechizite școlare pentru copii. Valeriu Caragață, președintele Filialei Județene Vaslui a Crucii Roșii din România, a spus că această acțiune a devenit deja o obișnuință la nivel local și, în acest fel, se încearcă ajutorarea familiilor nevoiașe din județ.

”Crucea Roșie Vaslui se află la a doua campanie de donare de rechizite școlare. Campania de strângere s-a derulat în perioada 10 – 17 septembrie 2020, și au fost donate rechizite considerabile. Am hotărât să donăm aceste produse unor copii din mediul rural. În acest sens am identificat în comuna Crețești și în satul Târzii din comuna Oltenești trei familii cu opt copii. Am donat pentru fiecare copil câte un ghiozdan dotat cu rechizitele școlare pentru un an de zile. Le mulțumim tuturor celor care au făcut donații, pentru ca acești copii să aibă rechizitele necesare”, a precizat Valeriu Caragață.

Campania de donare de rechizite a fost posibilă datorită partenerilor pe care Crucea Roșie Vaslui îi are la nivel local. De asemenea, un rol important în colectarea rechizitelor l-au avut și voluntarii din cadrul organizației. La nivel județean, Crucea Roșie are un număr total de 32 de filiale.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: