Home » Administratie » Daniel OLTEANU: «Obiectivul meu pentru cartierele Munteni – Podeni este modernizarea totală!»

Daniel OLTEANU: «Obiectivul meu pentru cartierele Munteni – Podeni este modernizarea totală!»

Deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Bârlad, susține că a venit timpul ca bârlădenii din cartierele Munteni și Podeni să fie tratați corect de administrația locală.
«Am stat de vorbă, în ultimele zile, cu sute de oameni nemulțumiți și dezamăgiți că dezvoltarea promisă de dl. Boroș n-a mai ajuns și pe strada lor.
În fața tuturor, mi-am asumat un angajament scris de modernizare, fără sferturi și jumătăți de lucrări: vin la primărie să dezvoltăm complet cartierele istorice ale Bârladului.
Cel mai slab primar al orașului, dl. Boroș, vorbește în continuare despre «PROBLEMA Munteni – Podeni»: n-a reușit în mai bine de patru ani să o rezolve, iar acum caută țapii ispășitori oriunde în altă parte decât în oglindă.
Eu propun soluții și, cu mandatul pe masă, am un singur obiectiv pentru Munteni – Podeni: vreau să aduc din nou cele două cartiere pe harta Bârladului!
#VotămDanielOlteanuUnPrimarPuternic
#BârladulCâștigă», susține Daniel Olteanu.

Deputatul, care a intrat în cursa pentru primăria Bârlad din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, e singurul candidat care și-a asumat vreodată un angajament scris, în baza căruia, dacă nu rezolvă ceea ce își propune, se retrage din viața publică și administrativă.

#VotămDanielOlteanuUnPrimarPuternic #BârladulCâștigă
Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui . Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*