Home » Administratie » Daniel OLTEANU: «Demontez cea mai gogonată minciună a primarului Boroș: a băgat capul în poză la un proiect cu care nu are nicio legătură – Autostrada Vasluienilor»

Daniel OLTEANU: «Demontez cea mai gogonată minciună a primarului Boroș: a băgat capul în poză la un proiect cu care nu are nicio legătură – Autostrada Vasluienilor»

Deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Bârlad, demontează minciuna lui Dumitru Boroș cu privire la implicarea în realizarea proiectului Drumului Expres Tișița – Albița, devenit cunoscut prin activitatea sa din Parlament, în ultimii 3 ani.
«Am așteptat două luni și jumătate, pentru a-i oferi dlui Dumitru Boroș ocazia de a nu se face de râs și de a demonstra că are vreo legătură cu proiectul Drumului Expres Tișița – Albița, mai cunoscut ca «Autostrada Vasluienilor».
Știți ce s-a întâmplat în aceste două luni și jumătate? NIMIC. ZERO.
Asta e, probabil, cea mai gogonată minciună a primarului Dumitru Boroș. Goana lui după poze l-a făcut, în luna iulie, să bage capul într-o fotografie cu privire la un proiect cu care nu are nimic în comun.
La semnarea contractului pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru Drumul Expres Tișița – Albița, PNL i-a făcut plocon primarului Boroș posibilitatea să apară într-o fotografie oficială pe acest subiect, în condițiile în care omul e absolut pe dinafară!», susține Daniel Olteanu.
Deputatul subliniază că intenția Guvernului PNL a fost să facă numărul electoral pentru primarul Boroș și cere CNAIR și Ministerului Transporturilor să comunice în mod public de ce, de la semnarea contractului pentru Drumul Expres Tișița – Albița nu există niciun progres.
«Din 2017, numai eu știu cum, în ciuda PNL, apoi cu opoziția PNL la vot, am reușit să trec prin Legea bugetului finanțarea acestui proiect. Au fost trei ani cu zeci de corespondențe oficiale, intervenții parlamentare și la nivel guvernamental, sprijin obținut în scris din partea Comisiei Europene (mulțumesc încă o dată fostului comisar european Corina Crețu!), inclusiv finanțare europeană.
Acum, actualul PNL NU vrea acest proiect realizat, nu vrea să avem parte de investiții majore în județul Vaslui (și voi reveni cu detalii despre acest lucru!), iar obiectivul PNL a fost unul singur: o poză cu și pentru dl. Boroș la semnarea proiectului.
Îi transmit primarului Boroș că timpul i-a expirat. Nu-mi permit, ca om care a muncit trei ani pentru «Autostrada Vasluienilor», să las acest proiect să lâncezească, în funcție de potlogăriile electorale ale dlui. Boroș.
Prin urmare, solicit CNAIR și Ministerului Transporturilor să comunice de ce, de la semnarea contractului, nu avem niciun progres!!!
Diferența între mine și dl. Boroș e că pe mine mă interesează să văd realizată «Autostrada Vasluienilor», în timp ce scopul unic al primarului Boroș a fost să bage capul în poză.
Dacă își imaginează că las să moară acest proiect se înșală. Va fi realizat, cu toată opoziția lui Boroș și a ciracilor lui!», spune Daniel Olteanu.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui . Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

About admin

%d blogeri au apreciat: