Home » Administratie » Bârladul va avea un Consiliu Local format din reprezentanții a patru partide și un consilier independent

Bârladul va avea un Consiliu Local format din reprezentanții a patru partide și un consilier independent

Consiliul Local Bârlad va avea reprezentanți din mai multe partide, dar și un consilier independent. Bogdan Sârbu a reușit să-și păstreze mandatul de consilier independent, în vreme ce PNL a pierdut un consilier, iar PSD, patru.

Componența Consiliului Local Bârlad va fi, în urma rezultatelor alegerilor locale, următoarea: 9 consilieri PNL, 6 de la PSD, 3 de la USR-PLUS, 2 de la ALDE și un independent, Bogdan Sârbu.

Dacă niciunul dintre candidații aflați pe locuri eligibile nu va refuza mandatul, consilierii care vor vota proiectele orașului vor fi: de la PNL – Georgică Vulpe, Iulian Mardare, Florin Palade, Iulian Groza, Liviu Luca, Florin Ferlovici, Carmen Ifrim Dima,  Ioan Racoviță, Ionel Pasat; de la PSD – Constantin Constantinescu, Gabriela Plăcintă, Dorin Apostu, Andrei Huiban, Andi  Dumitrașc și Ioan Filip; de la USR-PLUS – Ana-Maria Vintilă, Ovidiu Ciobotaru, Vlad Sârbu; de la ALDE – Daniel Olteanu și Cezar Caleap, iar ca independent, Bogdan Sârbu. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: