Home » Arts » (Video) 3 octombrie – Premieră la Teatrul V. I. POPA, cu spectacolul ,,Un tramvai numit Dorință”

(Video) 3 octombrie – Premieră la Teatrul V. I. POPA, cu spectacolul ,,Un tramvai numit Dorință”

Un nou spectacol la Teatrul „V. I. Popa” din Bârlad. După o perioadă de aproape șase luni, în care nu s-a mai jucat nicio piesă din cauza pandemiei, sâmbătă, 3 octombrie, de la 18.30, publicul iubitor de teatru poate viziona premiera spectacolului cu piesa „Un tramvai numit Dorință”, de Tennessee Williams.

Piesa, care a făcut furori în cele mai renumite teatre, dar și în cinematografe, este regizată în stil modern de Ștefan Alexiu, un tânăr regizor, aflat la a doua montare pe scena teatrului bârlădean.

Rolul lui Blanche DuBois a fost distribuit Petronelei Ene, actrița bârlădeană care l-a considerat un dar la împlinirea unei vârste rotunde. Alături de aceasta, dau viață celorlalte șase personaje actorii: George Sobolevschi, Sorin Ghiorghe, Dimitriana Crețu, Irina Cocea, Alexandru Savu și Diana Hatmanu. Coregrafia este semnată de Alice Veliche, ideea decorului aparține lui Sandu Maftei, iar costumele au fost create de Iuliana Maftei. Intrarea în sală se va face doar cu mască, în limita a 50 de locuri. (M.N.)