Home » Administratie » Adolescent de 15 ani, înjunghiat pe o stradă din Vaslui. Poliția face anchetă

Adolescent de 15 ani, înjunghiat pe o stradă din Vaslui. Poliția face anchetă

Un adolescent de 15 ani a fost dus la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen pe o stradă din municipiul Vaslui de către un tânăr de 16 ani dintr-un centru al Direcție Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului aflat chiar în vecinătatea zonei în care a avut loc incidentul. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la o fată, agresorul fiind prins la scurt timp de către un echipaj de jandarmi în apropierea unei liziere.

Agresiune petrecută în plină stradă, în zona a două licee din municipiul Vaslui, între doi tineri care, potrivit declarațiilor acestora, s-ar fi certat de la o fată. Unul dintre ei l-a atacat pe rivalul său cu un briceag cu lama de aproximativ 10 centimetri, ulterior fugind spre o lizieră din zonă nu înainte de a arunca arma albă în iarbă. Un echipaj de jandarmi solicitat să intervină a plecat în urmărirea autorului, reușind să-l prindă după câteva sute de metri. Încătușat și dus în autospeciala de Jandarmerie, tânărul de 16 ani a fost predat ulterior polițiștilor vasluieni.

Victima incidentului a fost înjunghiată în zona abdomenului, provocându-i o rană sângerând. În consecință, minorul de 15 ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui în vedereaa acordării de îngrijiri medicale”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Tânărul de 16 ani care și-a înjunghiat rivalul provine dintr-un centru al DGASPC Vaslui situat chiar în zona în care s-a petrecut incidentul. În funcție de numărul zilelor de spitalizare ale victimei și a rănilor provocate se va face și încadrarea juridică a faptei de către polițiștii care cercetează cazul. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: