Home » Administratie » Bătrână scoasă în viață de pompieri dintr-o fântână în care căzuse în timp ce scotea apă

Bătrână scoasă în viață de pompieri dintr-o fântână în care căzuse în timp ce scotea apă

O bătrână de 75 de ani, din Ibănești, a fost salvată de către pompieri dintr-o fântână adâncă de 15 metri în care căzuse în timp ce încerca să scoată apă. Norocul femeii a fost un consătean care a observat-o atunci când a căzut în puț, aruncându-i o funie de care s-a putut agăța și să se țină până la sosirea echipajelor de salvare.

 

Misiune de salvare a pompierilor bârlădeni cu final neașteptat în cazul unei bătrâne de 75 de ani, căzută într-o fântână de 15 metri adâncime și o lățime de doar 80 de centimetri din localitatea Ibănești. Femeia a fost scoasă în viață de către cele trei echipaje ale Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui trimise în ajutor în urma solicitării făcută de către localnici prin numărul de urgență 112, deși a stat în puț mai bine de o oră.

La sosirea echipajelor de intervenție, persoana căzută în fântână era conștientă și cooperantă. Victima era agățată de o frânghie.
După aproximativ 20 minute, femeia fost scoasă la suprafață, hipotermică, dar în stare de conștiență”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Bătrâna de 75 de ani a primit îngrijirile medicale de rigoare de la echipajul medical aflat la fața locului, ulterior fiind transportată la spital. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: