Home » Administratie » Conducerea ISJ Vaslui mulțumește, de Ziua Mondială a Educației, tuturor celor implicați în procesul de învățământ din județ

Conducerea ISJ Vaslui mulțumește, de Ziua Mondială a Educației, tuturor celor implicați în procesul de învățământ din județ

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui a transmis, luni, un mesaj către toți cei implicați în procesul de învățământ din județul nostru, prin care dorește să le mulțumească pentru felul în care se implică în dezvoltarea educației, mai ales în contextul actual al pandemiei de coronavirus în care cursurile se desfășoară în condiții speciale. Însă, principalii vizați sunt educatorii, învățătorii și profesorii, cei care, zi de zi, depun eforturi pentru ca elevii și preșcolarii să poată face în continuare asimilarea de cunoștințe.

Printr-un comunicat de presă dat publicității, luni, șefii învățământului vasluian subliniază rolul pe care îl reprezintă educația în orice societate din lume: ”Rolul esențial al educației în orice epocă este de necontestat, educația vizând, de-a lungul timpului, formarea personalității omului. În contextul actual al unei societăți bazate pe cunoașterea informațională, orientate spre pragmatism, relevanța educației este una și mai mare. Educația nu trebuie să se rezume doar la aspectul informativ ci și la cel pragmatic, iar acest lucru îl știu foarte bine toți cei implicați în actul educațional: cadre didactice, părinți, elevi”.
În finalul comunicatului, inspectorul general al ISJ Vaslui, Loredana Roman, transmite mulțumiri tuturor celor implicați în procesul de învățământ: ”Astăzi, Ziua Mondială a Edicației îmi oferă posibilitatea de a vă mulțumi tuturor pentru eforturile pe care le faceți pentru ca educația să continue”. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*