Home » Administratie » O tânără din Negrești a dat foc la casa în care stătea în chirie din cauza unor vedenii

O tânără din Negrești a dat foc la casa în care stătea în chirie din cauza unor vedenii

O tânără de 32 de ani a dat foc la locuința în care stătea cu chirie într-o suburbie a orașului Negrești după ce, din cauza problemelor medicale de care suferă, a avut vedenii precum că ar fi atacată de monștri. Pompierii au reușit să intervină în timp util și să limiteze extinderea incendiului la întregul imobil.

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță de prim-ajutor și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din suburbia Cioatele, orașul Negrești. Cei care au chemat pompierii au fost localnicii, care au spus dispecerului de serviciu că există posibilitatea ca o persoană să fi fost surprinsă de flăcări în casă.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră a locuinței. Incendiul a fost lichidat în câteva minute. Nu a fost găsită nicio victimă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

După lichidarea incendiului, pompierii au găsit o tânără de 32 ani, care le-a spus membrilor echipajului de intervenție că a dat foc la mai multe haine în locuința în care stătea cu chirie pentru că ar fi fost atacată de niște monștri. În consecință, femeia a fost transportată la spital pentru problemele medicale de care suferă. (Ionuț PREDA)

 

About admin

%d blogeri au apreciat: