Home » Administratie » Locuri de muncă la Penitenciarul Vaslui. Cinci posturi scoase la concurs, din sursă externă

Locuri de muncă la Penitenciarul Vaslui. Cinci posturi scoase la concurs, din sursă externă

Cinci posturi au fost scoase la concurs, cu angajare de specialiști din sursă externă, la Penitenciarul Vaslui, ceea ce oferă un loc de muncă sigur și de perspectivă pentru cei care se încadrează în cerințele impuse de către angajator. Pe lângă economiști, unitatea de detenție mai încadrează agenți și pe posturile de șofer și bucătar.

O nouă oportunitate pentru vasluineii aflați în căutarea unui loc de muncă bine plătit și de la care pot ieși la pensie liniștiți. Este vorba despre cinci posturi vacante scoase la concurs de Penitenciarul Vaslui, toate cu încadrare din sursă externă, deci fără școală de agenți de penitenciare. Este vorba despre un post de contabil, unul de responsabil economic, unul de bucătar și două de conducător auto.

La concurs, pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor. Detalii despre condiţiile generale și specifice, tematică, bibliografia, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor vor putea fi obținute accesând link-ul de pe site ul Penitenciarului Vaslui http://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-a-328-posturi-din-sectorul-economico-administrativ-din-unitatile-penitenciare-si-2-posturi-din-aparatul-propriu-al-a-n-p/”, susțin reprezentanții Penitenciarului Vaslui.

Etapă preliminară pentru accederea la concurs este testarea psihologică pentru toți candidații și fișa medicală (după obținerea avizului psihologic). Probele de concurs sunt interviul (pentru toate posturile), proba scrisă (pentru toate posturile) pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului și proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului (pentru posturile de agent responsabil economic și agent contabil).
Termenul limită de depunere a dosarelor de candidat complete (cu excepția fișei medicale și a chitanței aferente taxei de concurs) la structura de Resurse umane din cadrul Penitenciarului Vaslui este 26 octombrie 2020. (Ionuț PREDA)

 

About admin

%d blogeri au apreciat: