Home » Administratie » Pompierii au intervenit la Negrești, în urma inundațiilor provocate de precipitații

Pompierii au intervenit la Negrești, în urma inundațiilor provocate de precipitații

Ploile abundente căzute la Negrești în cursul după-amiezii de ieri au impus intervenția pompierilor din localitate. Garda II din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială dotată cu motopompă transportabilă și cu echipaj specializat pentru evacuarea apei dintr-un magazin alimentar din orașul Negrești.

La sosire, echipajele de intervenție au constatat că magazinul era inundat, apa având o adâncime de aproximativ 15 cm. Pompierii au evacuat apa din magazin, au degajat bunurile perisabile aflate pe podea și au constatat că inundația a fost cauzată de spargerea unei conducte de evacuare a apelor pluviale.

Tot Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui a intervenit ieri cu o autospecială dotată cu motopompă și un echipaj specializat pentru evacuarea apei dintr-un garaj aflat tot în orașul Negrești, pe strada Mihail Kogălniceanu.

Ieri, în partea de nord-vest a județului a plouat foarte mult, înregistrându-se precipitații care au însumat între 30 și 38 l/mp. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*