Home » Administratie » Alianța USR PLUS – o echipă pregătită să reprezinte județul Vaslui

Alianța USR PLUS – o echipă pregătită să reprezinte județul Vaslui

Mihai Botez, singurul deputat care a făcut parte din opoziția la guvernul PSD-ALDE, deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților din partea USR PLUS.

Alin Silitră, vicepreședinte al filiale județene USR, deschide lista USR PLUS pentru Senat.
Candidații USR PLUS au fost aleși prin votul delegaților, selectați de membrii filialelor locale USR PLUS. Fiecare filială locală și-a trimis delegații care au ales în cele din urmă candidații.

USR PLUS este singura formațiune politică în care selecția candidaților se face în mod democratic. La alegerile locale, am făcut primii pași în administrația publică. Consilierii își vor prelua mandatele în curând și vom începe să muncim pentru vasluieni direct din instituțiile locale. Însă județul Vaslui are nevoie de mai mult. Are nevoie să aleagă o echipă care va forma o majoritate guvernamentală stabilă pe viitor, iar această echipă este reprezentată de USR PLUS.” a declarat Mihai Botez.

Senatorii vasluieni au fost ori absenți din spațiul public, ori au avut apariții ce nu au făcut cinste județului. Îmi propun să reconectez funcția de senator cu vasluienii, astfel încât chiar să fie pusă în slujba acestora. Deschiderea către comunicare, precum și reprezentarea adecvată și calificată, vor fi coordonatele candidaturii și mandatului de senator” a completat Alin Silitră.

Lista USR PLUS pentru Camera Deputaților este completată de Ionuț Vintilă, Iuliana Teslariu, Paul Gologan, Alin Costrășel, Alexandru Ifrim și Anca Boroșescu.
Pentru Senat, lista candidaților va fi completată de Alin Moldoveanu și Andrei Mîță.
Cu siguranță urmează cele mai interesante și importante alegeri din ultimii ani. În săptămânile ce vor urma, USR PLUS își va face cunoscut programul de guvernare național, elementele locale ale programului, dar vom avea și ocazia să cunoaștem mai bine candidații.

About admin

%d blogeri au apreciat: