Home » Administratie » Cinci persoane rănite după ce s-au răsturnat cu mașina în apropiere de Crasna din cauza carosabilului umed

Cinci persoane rănite după ce s-au răsturnat cu mașina în apropiere de Crasna din cauza carosabilului umed

Nu mai puțin de cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, au ajuns la spital, marți seara, după ce s-au răsturnat cu mașina în afara șoselei, pe drumul național DN 24, în apropiere de Crasna, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției din cauza carosabilului umed. Polițiștii au început o anchetă cel vizează pe șoferul de 27 de ani, din comuna Dimitrie Cantemir, cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Ploaia torențială din cursul zilei de marți a făcut victime în rândurile participanților la trafic din județul nostru. Este vorba despre un șofer de 27 de ani care, în timp ce se îndrepta cu mașina spre Crasna, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed și a părăsit șoseaua, în apropiere de livada de la Mărul de Aur. Ajuns în afara drumului, autoturismul s-a răsturnat cu tot cu cele cinci persoane aflate în interior. Imediat, a fost dată alarma prin numărul de urgență 112, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de ambulanță și descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
”În urma evenimentului rutier, toate cele cinci persoane din autoturism, cu domiciliul în comuna Dimitrie Cantemir, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, se efectuează cercetări de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a petrecut accidentul”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.
Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*