Home » Local » Șefii de promoție ai liceelor bârlădene, premiați de Clubul Rotary

Șefii de promoție ai liceelor bârlădene, premiați de Clubul Rotary

Rotary Bârlad a premiat și în acest an excelența. Dacă în anii anteriori Clubul Rotary a fost moral și financiar alături de elevii olimpici sau de cei cu rezultate notabile la concursuri naționale și internaționale, ieri seară, membrii Rotary Bârlad au răsplătit cu diplome și premii în bani pe șefii de promoție ai liceelor din oraș, care primit câte 1.000 de lei.

Elevii premiați de Rotary sunt: Ionela Paula Costea, de la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza, Diana Călin și Mădălina Dingă, de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”, Ana-Maria Romaneț, de la Liceul Tehnologic „Petru Rareș”, Claudia Avanu, de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, și Dragoș Iordan, de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”.

Impresionați de activitatea Clubului de robotică „Inorog”, de la Colegiul „Gheorghe Roșca Codreanu”, recunoscută la nivel național, Rotary a premiat și performanța elevilor de la acest club, cu suma de 5.000 de lei.

Diplomă de onoare a primit și Diana Elena Teletin, pentru întreaga activitate desfășurată în ultimul an, din cadrul organizației „Interact”, pepinieră a Clubului Rotary.

Festivitatea de premiere a șefilor de promoție s-a desfășurat în condiții de distanțare socială, s-a purtat mască, chiar și atunci când fiecare premiant a luat cuvântul. Deschiderea evenimentului a aparținut Cristinei Ciută, președinta din acest an a Clubului Rotary Bârlad. Alături de ea au fost prezenți Lucian Acasandrei, Laurenția Irimia, Vali Popa, Valentin Iosub și Roxana Popa, membrii comisiei „Premiile Rotary”, dar și alți membri ai Clubului.

După festivitatea de înmânare a premiilor și discursurile șefilor de promoție, s-a ciocnit câte o cupă de șampanie. (M.N.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*