Home » Arts » Când se reiau spectacolele la Teatrul „Victor Ion Popa”?
Sursa: Facebook

Când se reiau spectacolele la Teatrul „Victor Ion Popa”?

Teatrul „Victor Ion Popa” din Bârlad redeschide seria spectacolelor, sâmbătă, 17 octombrie, ora 18.30. După o pauză de mai bine de două săptămâni, în care au fost sistate spectacolele, ca urmare a apariției unor cazuri de infectări cu coronavirus în rândul unor angajați, Teatrul așteaptă din nou publicul în sala de spectacole.

Iubitorii de teatru vor viziona cea mai nouă piesă pusă în scenă la Bârlad, „Un tramvai, numit dorință” de Tennessee Williams. O piesă jucată pe toate scenele de pe Broadway, și ecranizată de trei ori. Blanche Dubois și celelalte șase personaje au prins viață și la teatrul din Bârlad, în regia lui Ștefan Alexiu, care a abordat scenariul într-o manieră modernă.

Din distribuție fac parte Petronela Ene, George Sobolevschi, Sorin Ghiorghe, Dumitriana Crețu, ALEX Savu, Diana Hatmanu și Irina Cocea. Scenografia este semnată de Sandu Maftei, iar costumele sunt creația Iulianei Maftei. Actorii speră ca stagiunea sa aibă o continuitate cât mai îndelungată și ca numărul cazurilor de COVID din oraș să nu oblige autoritățile să suspende temporar activitatea teatrului. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*