Home » Administratie » O tânără husanca, stabilita în Franța, își cauta cu disperare mama naturala

O tânără husanca, stabilita în Franța, își cauta cu disperare mama naturala

O tânără hușanca in varsta de 28 de ani își cauta cu disperare familia biologică.  Alexandra este născută pe data de 27 septembrie 1992 în localitatea Huși,fiind abandonata in septembrie 1996 într-un centru de plasament din Reșița. Pe data de 31 decembrie 1999 a fost adoptată de o familie iubitoare din Franța.

„Numele meu este Alexandra. De foarte mulți ani îmi caut originile.
M-am născut pe data de 27 septembrie 1992 în HUȘI, județul VASLUI cu numele STAN Alexandra. Pe mama o cheama STAN Maria Loredana și tata, PAFESUGA Alexandru, pe atunci în vârstă de 25, respectiv 30 ani. Am o soră mai mică numită STAN ELENA CARMEN. Amândouă am fost declarate „abandonate ” în septembrie 1996 și apoi plasate într-un centru de plasament din Reșița. Sora mea a fost adoptată puțin mai târziu, de o familie de români cu numele de GUNA. A venit să mă vadă de câteva ori la gardul orfelinatului. Am fost adoptată la vârsta de 7 ani, pe 31 decembrie 1999 de o familie bună și iubitoare.
Vă rog să mă ajutați să-mi îndeplinesc visul, găsirea familiei mele din România. DISTRIBUIȚI, poate chiar vor vedea anunțul meu!!” a declarat Alexandra.

About admin

%d blogeri au apreciat: