Home » Administratie » Semnează pentru USR PLUS!

Semnează pentru USR PLUS!

USR PLUS strânge semnături pentru a putea candida la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. La alegerile locale, USR PLUS a fost prima formațiune politică ce a strâns semnături on-line, un mecanism nou și sigur, aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă.
Sloganul și tema principală sub care candidează USR PLUS este “O Românie fără hoție.” – o continuare a temelor pe care s-au axat campaniile de la alegerile europarlamentare și locale.
“Avem nevoie de peste 100.000 de semnături la nivel național pentru a putea candida. Pandemia a grăbit digitalizarea, iar acum, partidele pot strânge semnături electronice. Îi invit pe toți vasluienii să semneze pentru USR PLUS, formațiunea ce a demonstrat că face politică doar în interesul cetățeanului.”, a declarat deputatul Mihai Botez.
Pentru a semna, puteți accesa link-ul următor https://bit.ly/2SMmExD și să urmați pașii.
Metoda este sigură și asigură protecția datelor personale. Dacă doriți să semnați fizic, puteți descărca o listă de semnături de aici https://bit.ly/2SOQVMe, să o completați alături de familie și prieteni, și să o aduceți la cel mai apropiat sediu USR sau PLUS.
La nivelul județului, lista USR PLUS pentru Camera Deputaților este deschisă de deputatul Mihai Botez și de Ionuț Vintilă, iar lista pentru Senat este deschisă de Alin Silitră și Alin Moldoveanu.
“Vasluienii vor avea ocazia să cunoască mai bine candidații și programul de guvernare al USR PLUS. Avem o echipă de candidați reprezentativă pentru județ, care îmbină experiența, tinerețea și entuziasmul pentru schimbare. Vom fi alternativa pe care vasluienii o vor.¨ a completat Mihai Botez.
Puteți semna pentru USR PLUS până pe 19 octombrie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*