Home » Administratie » Accident în Rediu, după ce o mașină a intrat într-o căruță nesemnalizată. Conducătorul atelajului, dus la spital

Accident în Rediu, după ce o mașină a intrat într-o căruță nesemnalizată. Conducătorul atelajului, dus la spital

Un bărbat a ajuns la spital duminică seara, în urma unui accident petrecut în suburbia Rediu, de pe drumul național DN 2F, după ce o căruță nesemnalizată a fost izbită în plin din spate de un autoturism. Polițiștii vor trebui să stabilească în ce condiții a avut loc evenimentul rutier, întocmind dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Accident pe drumul național ce tranzitează localitatea Rediu, după ce o mașină a lovit o căruță nesemnalizată. În urma impactului, unul dintre ocupanții atelajului a suferit leziuni, motiv pentru care s-a cerut intervenția unui echipaj medical de prim-ajutor.

La sosirea echipajului de intervenție, la fața locului au fost găsite un autoturism, o căruță și trei persoane implicate într-un accident rutier. Dintre acestea, doar un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale. Victima a suferit contuzii în zona capului și a brațelor, acuzând dureri în zona toracică. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească în ce condiții s-a petrecut evenimentul rutier. (Ionuț PREDA)

 

About admin

%d blogeri au apreciat: