Home » Administratie » Un fost cadru militar și soția sa au murit de covid-19 la doar o zi diferență

Un fost cadru militar și soția sa au murit de covid-19 la doar o zi diferență

Un fost cadru militar din Vaslui și soția sa și-au pierdut viața la o doar o zi diferență după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Decesul celor doi s-a petrecut la Spitalul de Urgență Bârlad, la o săptămână de la internarea lor.

Doliu în Armata vasluiană, în urma decesului unui fost subofițer care a lucrat la Centrul Militar Județean Vaslui. Este vorba de maistrul militar în retragere Miluță Baicu, în vârstă de 73 de ani, care și-a găsit sfârșitul pe un pat de spital din cauza covid-19. Tragedia este cu atât mai mare cu cât și soția acestuia a murit în aceleași condiții, cu o zi înainte. Ambii au fost internați la Spital de Urgență Bârlad, însă, din păcate, evoluția stării lor de sănătate nu a fost una bună. Decesul soților Baicu a fost anunțat și pe rețelele de socializare de către foștii colegi.

Filiala Liga pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari Vaslui anunță cu mare regret plecarea prematură din viață a maistrului militar în retragere BAICU MILUȚĂ împreună cu soția sa ELENA. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace. Condoleanțe familiei!”.
Cei doi soți Baicu au fost înmormântați la Cimitirul ”Eternitatea” Vaslui cu restricțiile impuse în cazul celor morți din cauza covid-19. (Ionuț PREDA)

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*