Home » Administratie » Un tânăr din Zăpodeni a murit pe loc după ce a intrat în plin într-un autotren

Un tânăr din Zăpodeni a murit pe loc după ce a intrat în plin într-un autotren

Un șofer de 22 de ani a murit într-un grav accident petrecut azi-noapte pe raza localității Văleni, după ce a intrat în plin cu mașina pe care o conducea într-un camion care circula pe sensul opus de mers. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili în ce condiții s-a produs evenimentul rutier și care ar fi fost motivul pentru care s-a victima a ajuns pe contrasens.

 

Accident soldat cu moartea unei persoane, pe drumul național DN 24 Vaslui – Iași, pe raza localității Văleni. Victima evenimentului este chiar cel care l-a provocat, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Zăpodeni, care conducea o mașină dinspre Vaslui spre Iași. Din câte s-a constatat la fața locului, șoferul în cauză circula cu viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției autoturismului și a ajuns pe sensul opus de mers. Numai că, din păcate pentru el, mașina pe care o conducea s-a izbit frontal de un camion a cărui șofer nu a mai avut timp să evite impactul. În urma coliziunii, tânărul de 23 de ani a murit pe loc, lucru constatat de către medicul de pe ambulanța ajunsă la fața locului și chemată de șoferul autocamionului prin numărul de urgență 112.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un bărbat încarcerat într-un autoturism. Medicul de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă a stabilit că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Operațiunea de extragere a bărbatului dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate condițiile petrecerii accidentului. Cert este că șoferul camionului nu consumase alcool, lucru constatat în urma testării cu aparatul alcooltest de către agenții de la Rutieră. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: