Home » Administratie » Filmul tragediei de la Costești, în urma căruia și-au pierdut viața o fetiță de trei ani și un bărbat

Filmul tragediei de la Costești, în urma căruia și-au pierdut viața o fetiță de trei ani și un bărbat

Organele de anchetă au reușit să refacă, în urma cercetărilor la fața locului, filmul tragediei din apropiere de Stâna Costești, în urma căruia o fetiță de doar trei ani și un bărbat de 27 de ani, autorul accidentului, și-au pierdut viața, iar alte patru persoane au ajuns la spital, printre care și un bebeluș de nouă luni. Totul s-ar fi petrecut pe fondul vitezei și al neatenției în conducere a șoferului care a provocat întregul carnagiu.

Imagini greu de descris la locul accidentului din apropiere de Stâna Costești, polițiștilor luându-le ore întregi de cercetări la fața locului pentru elucidarea condițiilor în care s-a petrecut tragedia. Din câte se pare, șoferul unui Hyundai ce se deplasa dinspre Crasna spre Bârlad, pe fondul vitezei pe care o prinsese pe un drum în linie dreaptă după intersecția spre localitatea Costești, ar fi lovit un cap de pod, fiind proiectat pe sensul opus de mers. Ajuns acolo, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani s-a tamponat frontal cu un BMW condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din comuna Lunca Banului, care se întorcea cu familia de la București. În urma impactului extrem de violent, Hyundai-ului s-a întors peste mașina lovită și s-a oprit pe cupolă peste un Subaru care circula în spatele BMW-ului. Șoferul autoturismului care a provocat accidentul a murit pe loc, capul fiindu-i efectiv despicat în două. În tot acest timp, BMW-ul a mai mers câteva zeci de metri pe câmp. Din păcate, o fetiță de trei ani care se afla în brațele mamei sale pe scaunul din dreapta față al mașinii în momentul impactului a suferit leziuni grave, ceea ce au condus la decesul acesteia. Șoferul și, în același timp tatăl copilei, a fost rănit la nivelul feței, iar fiul său de doar nouă luni aflat fără centură într-un scăunel special pentru bebeluși pe bancheta din spate a scăpat nevătămat, medicii luând decizia de nu-l interna în spital. Însă, mama celor doi copii a fost grav rănită, fiind transportată la Spitalul de Urgență Vaslui și apoi la cel de Neurochirurgie din Iași. Tot la unitatea medicală vasluiană au ajuns și șoferii de pe BMW și Subaru, ambii cu leziuni nu foarte grave. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: