Home » Administratie » Biroul Electoral Județean Vaslui, completat cu încă cinci membri ai unor partide pentru alegerile parlamentare

Biroul Electoral Județean Vaslui, completat cu încă cinci membri ai unor partide pentru alegerile parlamentare

 

Biroul Electoral Județean Vaslui a fost completat cu încă cinci membri, reprezentanți ai unor partide politice, pentru alegerile parlamentare care sunt programate pentru 6 decembrie. Pe lângă Partidul România Mare, Partidul Verde și Partidul Ecologist, din BEJ vor mai face parte și Partidul Alianța pentru Unirea Românilor și Partidul Noua Românie.

În ciuda creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus, pregătirile pentru alegerile generale care ar trebui să aibă loc peste mai bine de o lună merg mai departe. Astfel, BEJ Vaslui este acum în formulă completă, după ce au fost desemnați și ultimii cinci membri. Este vorba de Anca Oana Cristina Lavric Zanfir, reprezentantul Partidului Verde, Georgiana Prisecaru (Partidul Ecologist Român), Claudiu Ilie Iurașcu (Partidul România Mare), Vlad Dicu (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) și Ana Claudia Scântei (Partidul Noua Românie). A ratat intrarea în Biroul Electoral Județean Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) care nu a avut niciun reprezentant desemnat.
În urma completării cu cei cinci reprezentanți din a doua etapă, BEJ Vaslui va avea un număr total de 16 membri, din care trei sunt judecători și opt reprezentanți tot ai unor partide politice: Elena Teodora Zaldea (PSD), Petru Blăniță (PNL), Anuța Nicoleta Ghirvan (USR-PLUS), Ioan Vîrlan (UDMR), Constantin Gavrilaș (Pro România), Maricela Tăbușcă (PMP), Carmen Andreea Toporăscu (ALDE), Cristinel Trofin (Uniunea Polonezilor din România). Președintele BEJ Vaslui este magistratul Laura Monica Balan, secondată de Anca Ionela Zamfiroi. (Ionuț PREDA)

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*