Home » Administratie » Două persoane rănite, după ce o șoferiță din Iași s-a urcat efectiv cu mașina pe o căruță, la Rateșu Cuzei

Două persoane rănite, după ce o șoferiță din Iași s-a urcat efectiv cu mașina pe o căruță, la Rateșu Cuzei

Două persoane au ajuns la spital, una în stare gravă, în urma unui accident petrecut, vineri după-amiază, pe raza localități Rateșu Cuzei, după ce o mașină condusă de o șoferiță de 72 de ani, din Iași, s-a urcat efectiv pe o căruță în care se aflau cele două victime. Polițiști au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul, însă, primele cercetări la fața locului indică faptul că șoferița fiind vinovată de producerea evenimentului rutier.

Accident cu două victime, una în stare gravă, pe drumul județean DJ 248 Buhăești – Rebricea, după ce conducătoarea unui autoturism înmatriculat în județul Iași a lovit în plin o căruță, în care se aflau un bărbat de 60 de ani și o femeie de 45 de ani, în timp ce încerca să o depășească. În urma impactului, mașina s-a urcat efectiv pe atelajul plin cu lemne, rănindu-i pe ocupanții acestuia. În consecință, două ambulanțe SMURD ale Detașamentului de Pompieri Vaslui au intervenit pentru acordarea de prim ajutor și transport la spital a victimelor.

”La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două victime. După evaluare și acordarea primului ajutor medical, femeia și bărbatul răniți au fost transportați„ la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme produse în urma unui accident rutier. În starea cea mai gravă este bărbatul, care prezintă leziuni la nivelul capului”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii ajunși și ei la fața locului pentru cercetări au testat-o pe conducătoarea auto, rezultatul indicat de etilotest fiind unul negativ. Însă, șoferița din Iași nu a scăpat de dosar penal, fiind cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: