Home » Administratie » Mihai Botez: 5 ani de la Colectiv, 0 schimbări.

Mihai Botez: 5 ani de la Colectiv, 0 schimbări.

E greu să vorbești despre Colectiv, dar cred că avem datoria să nu uităm acest moment, să cerem și să facem schimbări. Trebuie să cerem și să facem schimbări pentru că la Colectiv am văzut la ce poate duce nepăsarea, ignorarea / ocolirea legilor și corupția. #CorupțiaUcide

În fiecare zi au loc evenimente ”Colectiv” pe lângă noi. În fiecare zi mor oameni de infecții nosocomiale în spitale. În fiecare zi drumurile din România iau cele mai multe vieți din toată Europa, suntem pe primul loc în acest top de mulți ani. La Vaslui știți că avem un eveniment tragic petrecut recent. Pe lângă toate acestea care ne omoară la propriu se adaugă și cele care ne omoară încet: toate chimicalele pe care le mâncăm, tot sportul pe care nu-l facem și școala care nu reușește să pregătească oameni pentru viață ci doar niște roboței care ar trebui să memoreze câteva chestii.

Evenimentul de la Colectiv a fost pentru noi ca țară ca un abces care ne-a făcut să fugim repede la stomatolog. Am mers și am scos măseaua care ne făcea probleme, dar umblăm în continuare cu multe carii și nici nu ne spălăm zilnic pe dinți măcar, deși ne-am promis când ne durea tare vom fi mai atenți, că vom trata cariile și că nu va mai trece nici o zi fără o igienă potrivită.

Depinde de noi ce alegem: ne vedem de viață și așteptăm următorul abces pentru a da fuga doctor sau începem să tratăm cariile din timp una câte una pentru a ne recăpăta încrederea și zâmbetul?

About admin

%d blogeri au apreciat: