Home » Administratie » Biroul de Înmatriculări Bârlad are sediu nou!

Biroul de Înmatriculări Bârlad are sediu nou!

Ghișeul de la Bârlad al SPCRPCIV Vaslui a primit un nou spațiu, în incinta fostului sediu al Poliției Locale. 

De marți, 6 aprilie, biroul din Bârlad al Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Vaslui va funcționa în casă nouă: un spațiu situat în incinta fostului sediu al Poliției Locale, situat la parterul blocului G2, de pe strada George Enescu, nr. 4 (în apropiere de zona Gura Leului).

Primăria Bârlad a alocat acestui serviciu important pentru populație două încăperi, dotate cu mobilierul necesar. Conform protocolului încheiat între cele două instituții, spațiul respectiv a fost pus la dispoziția SPCRPCIV Vaslui cu începere din 6 aprilie, urmând ca în perioada imediat următoare personalul să se mute din actuala locație (incinta clădirii Poliției Municipale Bârlad).

„După cum se știe, eforturile noastre de a deschide un punct de lucru la Bârlad, cel puțin pentru înamtriculările auto, au demarat încă de anul trecut. Au avut loc câteva deplasări la București, unde am găsit înțelegere și am putut începe discuții în concret. Acum, ghișeul de la Bârlad, care a fost deschis temporar în sediul Poliției Municipale, se va muta într-un spațiu adecvat, spunem noi, pentru această primă etapă. Urmează, evident, în perioada imediat următoare, în colaborare cu SPCRPCIV Vaslui, să analizăm atât prelungirea programului de lucru (luni-vineri: 08.00 – 16.00, n.r.), cât și extinderea activității cu publicul și pe segmentul permise de conducere. Vreau să menționez că deschiderea acestui ghișeu nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Instituției Prefectului Județului Vaslui și al subprefectului cu atribuții în domeniu”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Deocamdată, noul ghișeu de la Bârlad al SPCRPCIV Vaslui va fi deschis publicului doar pentru înmatricularea vehiculelor, în fiecare zi de marți și joi, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: