Home » Local » ”Păcăleala” de 1 Aprilie a unui bârlădean pentru soție și soacră: le-a înjughiat pe amândouă cu un cuțit!

”Păcăleala” de 1 Aprilie a unui bârlădean pentru soție și soacră: le-a înjughiat pe amândouă cu un cuțit!

Polițiștii bârlădeni au reținut un individ care este acuzat că și-a atacat și înjunghiat atât soția, cât și soacra. Bărbatul este din Bârlad, are 55 de ani și tocmai se afla în procedură de divorț. Agresiunea a avut loc în seara zilei de 1 aprilie, în jurul orei 20.35, în locuința comună a celor doi soți, situată în municipiul Bârlad.

”Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor și-ar fi agresat soția și soacra, provocându-le plăgi tăiate, cu un cuțit. Cele două femei, în vârstă de 53, respectiv 85 de ani, au suferit plăgi superficiale și escoriații. Soția a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale, de unde a fost externată în cursul zilei de 2 aprilie. Femeia de 85 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a necesitat transportul la spital. În urma intervenției în imobilul în care s-au produs infracțiunile sesizate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul bănuit care prezenta o plagă tăiată superficială, în zona abdomenului, fiind transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Ca urmare a agresiunilor, victimele au suferit vătămări corporale ce vor necesita opt – nouă zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (soția), respectiv șapte – opt zile în cazul soacrei. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 2 aprilie poliţiştii bârlădeni l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat procurorilor bârlădeni care au solicitat Judecătoriei Bârlad emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură aprobată de instanță. Individul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: