Home » Local » Viteza l-a condus la un pas de moarte: Șofer proiectat prin parbriz!

Viteza l-a condus la un pas de moarte: Șofer proiectat prin parbriz!

Accidentul s-a produs pe un drum din comuna Banca, victima suferind multiple leziuni grave. 

Un tânăr în vârstă de numai 19 ani, din județul Tulcea, a fost la un pas să-și găsească sfârșitul după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe un drum din comuna Banca, județul Vaslui. Evenimentul s-a produs în jurul orei 18.10 (5 aprilie), pe Drumul Comunal (DC) 148, între satul 1 Decembrie (comuna Banca) și localitatea Dodești. Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că tânărul (care obținuse permisul de conducere în urmă cu doar cinci zile!) conducea autoturismul cu viteză foarte mare, dinspre satul 1 Decembrie către Dodești. Din cauza vitezei excesive (dar și a lipsei de experiență într-ale șofatului), într-o curbă tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. Impactul a fost violent, șocul puternic proiectându-l pe șofer prin parbriz. Echipajul de pe ambulanța trimisă la fața locului (de la Substația Bârlad) a constatat că tânărul a suferit mai multe leziuni, destul de grave.

”Victima prezenta traumatism cranio-cerebral cu plagă scalpată parietal stânga, comoție cerebrală și fractură de femur drept cu deplasare. A fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui”, a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

Conducătorului auto i s-au prelevat probe biologice la spital pentru a se vedea dacă este sub influiența băuturilor alcoolice, însă rezultatul a fost negativ. Polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*