Home » Local » Lovit de autobuz în fața spitalului din Bârlad!

Lovit de autobuz în fața spitalului din Bârlad!

Bărbatul este în comă profundă după ce a traversat strada prin loc nemarcat, fiind acroșat de un autobuz. 

O clipă de neatenție l-a costat scump pe un bârlădean care s-a grăbit să traverseze strada printr-un loc nemarcat. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost rănit grav după ce a fost acroșat de un autobuz.

Accidentul s-a petrecut în cursul dimineții zilei de marți (în jurul orei 8.30), în apropiere de trecerea de pietoni de pe Bulevardul Republicii, din fața Palatului de Justiție și a Spitalului de municipal de urgență ”Elena Beldiman”. Din primele cercetări a reieșit că bărbatul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat, moment în care, din păcate, a fost lovit de un autobuz ce aparține SC Unistil SRL, care circula din direcția SC Rulmenți SA către Centrul Civic. În urma impactului, bărbatul a fost rănit grav, suferind leziuni în zona capului.

”Victima a fost preluată de o ambulanță cu medic din Bârlad. Este în stare gravă. A suferit un traumatism cranio-cerebral și este în comă profundă”, a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

Victima a fost transportată imediat la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul spitalului bârlădean.

Șoferul autobuzului a fost verificat cu etilotestul, însă rezultatul a fost negativ. Polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

About Razvan Calin