Home » Administratie » Platformă pentru depozitat deșeuri inerte amenajată în Oborul din Bârlad!

Platformă pentru depozitat deșeuri inerte amenajată în Oborul din Bârlad!

Locația este deschisă permanent și este destinată exclusiv acestui tip de deșeuri.

Edilii bârlădeni au decis să înființeze o nouă platformă pentru depozitarea deșeurilor inerte. Aceasta funcționează de la 1 aprilie (nu este o păcăleală!), într-un perimetru semnalizat corespunzător din incinta Oborului, situat pe strada Căpitan Grigore Ignat. Locația este destinată pentru depozitarea gratuită, în regie proprie, a deșeurilor inerte rezultate din construcții (moloz, mortar, pietriș, cărămizi, etc), dar și pentru pământul rezultat din excavări.

”Persoanele fizice și juridice care nu au posibilitatea de a-și transporta în regie proprie deșeurile menționate, potrivit Hotărârii nr.167/25.06.2015 a Consiliului Local Municipal, pot apela la serviciile SC CUP SA Bârlad. Prețul pentru un metru cub de deșeuri este de 39,75 lei, fără TVA, în care sunt incluse operațiunile de încărcare, transport și depozitare în locul special amenajat. (Telefon: 0235.422.162 sau 0751.070.805  – responsabil colectare deșeuri vegetale și inerte, Gheciu Gheorghe). Accesul spre noul loc de depozitare este permis non-stop și se face pe poarta 2 a Oborului, atât de pe strada Căpitan Grigore Ignat, cât și de pe strada G. G. Ursu”, se arată într-un comunicat emis de Direcția de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) din cadrul Primăriei Bârlad.

Reamintim că, prin aceeași hotărâre de consiliu local, sunt stabilite și anumite sancțiuni pentru cei care nu se conformează, în special pentru persoanele juridice care au obligația, totodată, de a-și amenaja puncte separate de colectare.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: