Home » Local » Hoț ghinionist: prins la doar câteva ore după ce a reușit să fure peste 220.000 de lei!

Hoț ghinionist: prins la doar câteva ore după ce a reușit să fure peste 220.000 de lei!

Un individ din comuna Pușcași, județul Vaslui, se poate considera un hoț cât se poate de ghinionist. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a reușit, în noaptea de 10/11 aprilie,  să fure din seiful unei firme din municipiul Vaslui o sumă destul de consistentă, respectiv peste 220.000 de lei. Însă, nu a apucat să se bucure prea mult de ”pradă”, căci la doar câteva ore după ispravă a fost depistat și încătușat de oamenii legii.

”Duminică, 11 aprilie a.c., ora 13.45, polițiștii vasluieni au fost sesizați despre furtul a peste 220.000 lei, produs în noaptea de 10/11 aprilie, la punctul de lucru al unei societăți de pe strada Fabricii, din municipiul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat prezumtivul autor al infracțiunii și au recuperat, în mare parte, prejudiciul cauzat (peste 214.800 lei), care a fost restituit persoanei vătămate. Polițiștii au stabilit că bărbatul cercetat ar fi pătruns, prin efracție, într-o societate, și ar fi reușit să sustragă, dintr-un seif securizat, suma de bani precizată anterior”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

În noaptea de 11/12 aprilie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de emitere a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a individului.

About Razvan Calin