Home » Local » La cele trei centre din municipiul Vaslui s-au vaccinat 23.285 persoane

La cele trei centre din municipiul Vaslui s-au vaccinat 23.285 persoane

Incidența Covind-19 la nivelul municipiului Vaslui este în scădere în ultimele zile. Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus că au fost luate măsurile adecvate privind vaccinarea, igienizare, respectarea măsurilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În municipiul Vaslui sunt trei centre de vaccinare, care au în total șapte fluxuri de vaccinare.

„La toate centrele asigurăm cele necesare desfășurării activității. La centrul Donici s-au vaccinat 11.770 persoane, la centrul Bucuria 5.415 persoane, iar la Policlinică 6.100 de persoane. Activitatea se desfășoară normal și în permanență suntem prezenți acolo pentru a ne îndeplini obligațiile pe care le avem”, a spus Vasile Pavăl.

Un lucru important este acela că Primăria Vaslui nu are niciun salariat infectat, care este în izolare, carantină sau spital.

”Tot aparatul propriu se află la servici. Avem speranța că putem să ne desfășurăm activitatea aproape normal. În continuare nu vom slăbi măsurile de prevenție”, a mai spus Vasile Pavăl.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut