Home » Local » Tânăr din Negrești schilodit de motosapa cu care își îngrijea grădina!

Tânăr din Negrești schilodit de motosapa cu care își îngrijea grădina!

Sâmbătă, 17 aprilie, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Negrești, a suferit rănit grave după ce, în mod accidental, a ajuns sub lamele unei motosape. În jurul orei 15, tânărul efectua câteva lucrări de întreținere a grădinii sale, folosindu-se de un motocultor cu freză. Din nefericire, la un moment dat, a alunecat și a ajuns cu un picior sub utilajul aflat în funcțiune, care l-a tras și i-a prins și zona inghinală.

”La fața locului au intervenit o autospecială pentru stingere  echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) de la Garda II Negrești. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 30 ani, care prezenta multiple plăgi și avea zona coccigiană prinsă între protecția și freza motocultorului. Pompierii militari au acționat, prin tăierea protecției și eliberarea persoanei de sub motocultor. Victima a primit primul ajutor medical în ambulanța SMURD, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.  Pe drum, victima a fost predată echipajului cu medic de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

Rănile suferite de tânăr au fost foarte grave, fiind diagnosticat cu politraumatisme, multiple rupturi musculare, fractură de bazin și pelvis, fractură de coloană sacrală și fracturi ale membrelor inferioare.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: