Home » Local » Fenomenul „Dulcinella”. Vasluienii sunt așteptați la sărbătoarea dulciurilor de pe strada Ștefan cel Mare!

Fenomenul „Dulcinella”. Vasluienii sunt așteptați la sărbătoarea dulciurilor de pe strada Ștefan cel Mare!

După succesul avut la deschiderea primului magazin de pe Traian, Dulcinella face o nouă investiție majoră în municipiul Vaslui. Atelierul de cofetărie artizanală va deschide joi, 22 aprilie 2021, un nou punct de vânzare pe strada Ștefan cel Mare. Clienții vor beneficia de o ofertă consistentă de reduceri la toată gama de produse. Și la evenimentul din această săptămână, Ion Paladi îi așteaptă pe vasluieni cu brațele deschise și multă bucurie, pentru a face fiecăruia „Ziua un pic mai dulce”!   

„Dulcinella” Vaslui deschide în această săptămână o doua cofetărie în orașul Vaslui. Locația noului magazin este situată pe strada Ștefan cel Mare, Bloc 199, scara A, parter. Pe lângă produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie, „Dulcinella” vine în întâmpinarea dorințelor clienților cu o vinotecă extinsă de vinuri și o diversitate de miere de albine – toate aduse din Republica Moldova! Ținând cont că suntem în Postul mare, la „Dulcinella” veți găsi și o gamă largă de produse de post și vegane.

Oferta de -30% este valabilă în ziua deschiderii și în următoarea zi. Oferta de -30% este valabilă în limita stocului disponibil numai pentru magazinele noi.

„Săptămâna aceasta va fi deschisă a doua cofetărie în Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare, așa că îi așteptăm pe vasluieni să vină și joia viitoare, pentru că vom avea reduceri la toată gama de produse. Am fost foarte bine primiți în toate orașele unde am deschis magazine. Suntem primiți ca acasă, pentru că eu și la Vaslui sau la Chișinău mă simt ca acasă”, a spus Ion Paladi, ambasadorul brandului „Dulcinella”, la inaugurarea primului magazin.

Dulcinella a creat în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie – tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Brandul „Dulcinella” a fost înființat în anul 2005, în municipiul Chișinău, Republica Moldova. Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin intermediul propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

„În România avem 13 magazine cu peste 100 de angajați, iar fabirca este la Târgu Neamț. Încercăm să ceream și locuri de muncă pentru frații noștri. Sperăm să depășim numărul de magazine și angajați din Republica Moldova. Avem torturi, biscuiți, prăjituri, bomboane, cadouri pentru cei dragi. În spatele „Dulcinella” avem o echipă mare și frumoasă, care are grijă ca în magazin să fie produse de cea mai înaltă calitate. Pentru mine „Dulcinella” înseamnă ospitalitate, gust, bucurie și sărbătoare”, a mai spus Ion Paladi

Produsele marca „Dulcinella” au fost clasificate în următoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Tradiționale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noastre. Respectiv, crearea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România și Republica Moldova.

Dulcinella – cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din R.Moldova, în 2019 trece Prutul și deschide primele 5 magazine la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț.

În decembrie 2020, alături de cunoscutul interpret din Basarabia, Ion Paladi, „Dulcinella” bucură comunitatea din România cu încă 5 magazine noi. La Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.

Pe 11 martie 2021, „Dulcinella” a inaugurat un nou magazin în orașul Bârlad, iar pe 18 martie la Huși și 31 martie la Fălticeni, iar pe 8 aprilie cel de-al treilea magazin în orașul Iași.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura