Home » Local » Hai la „Dulcinella”! Vasluienii sunt așteptați să savureze cele mai bune torturi, prăjituri și plăcinte

Hai la „Dulcinella”! Vasluienii sunt așteptați să savureze cele mai bune torturi, prăjituri și plăcinte

Mâine, de la ora 12:00, se va deschide cel de al doilea magazin „Dulcinella” din municipiul Vaslui. Locația cofetăriei este pe strada Ștefan cel Mare, bloc 199, scara A, parter. În prima zi și a doua zi a deschiderii, clienții vor beneficia de o reducere de 30% la toate produsele. Este vorba de preparate făcute după rețete speciale precum torturi, prăjituri, biscuiți, plăcinte etc. Ion Paladi îi invită pe vasluieni la deschiderea magazinului, pentru a gusta din bunătățile marca „Dulcinella”.

„Dulcinella” Vaslui deschide joi, 22 aprilie 2021, o doua cofetărie în orașul Vaslui. Locația noului magazin este situată pe strada Ștefan cel Mare, Bloc 199, scara A, parter. Pe lângă produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie, „Dulcinella” vine în întâmpinarea dorințelor clienților cu o vinotecă extinsă de vinuri și o diversitate de miere de albine – toate aduse din Republica Moldova! Ținând cont că suntem în Postul mare, la „Dulcinella” veți găsi și o gamă largă de produse de post și vegane.

Oferta de -30% este valabilă în ziua deschiderii și în următoarea zi.

Oferta de -30% este valabilă în limita stocului disponibil numai pentru magazinele noi.

Dulcinella a creat în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie – tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Brandul „Dulcinella” a fost înființat în anul 2005, în municipiul Chișinău, Republica Moldova. Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin intermediul propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

Gust și ospitalitate din Basarabia Dulcinella

„Atunci când faci o alegere este important să fii atent la respirația sufletului, pentru ca mai târziu să poți face lucrurile din suflet. Ce înseamnă pentru mine Dulcinella? Plăcere, gust, armonie, ospitalitate și totuși, mai întâi de toate, UNITATE. Am vorbit de mai multe ori despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador ține și de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de a-i motiva la cunoaștere reciprocă. „Podul de Dulciuri” semnifică în primul rând un NOU ÎNCEPUT, într-o lume în care gusturile și aromele sunt cele care ne fac să ne simțim mai aproape.
Vorbeam mai sus despre „respirația sufletului”. E acel moment în care simți că e mai important să dai decât să iei, când recunoști că se întâmplă ceva mistic și totodată istoric pentru propia ta viață. Da, asta am simțit atunci când am făcut cunoștință cu minunatul public din România. De atunci, întâlnirile cu publicul au devenit speciale. Și pentru că port cu mândrie numele de „Cetățean de onoare” al comunelor George Enescu, Corlăteni și Vorona din România, mă simt și mândru și onorat. Dorința mea este una, cea ca oricine își va dori să simtă mirosul „Dulcinella” să poată spune – „mă simt ca acasă”, așa cum mă simt și eu fie la Chișinău, fie la Iași sau la București”
, a spus Ion Paladi, ambasadorul brandului „Dulcinella”.

Produsele marca „Dulcinella” au fost clasificate în următoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Tradiționale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noastre. Respectiv, crearea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România și Republica Moldova.

Dulcinella – cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din R.Moldova, în 2019 trece Prutul și deschide primele 5 magazine la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț.

În decembrie 2020, alături de cunoscutul interpret din Basarabia, Ion Paladi, „Dulcinella” bucură comunitatea din România cu încă 5 magazine noi. La Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.

Pe 11 martie 2021, „Dulcinella” a inaugurat un nou magazin în orașul Bârlad, iar pe 18 martie la Huși și 31 martie la Fălticeni, iar pe 8 aprilie cel de-al treilea magazin în orașul Iași.

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: