Home » Local » „Dulcinella” a ocupat orașul! Ion Paladi îi îndeamnă pe vasluieni să își îndulcească viața venind la cofetărie

„Dulcinella” a ocupat orașul! Ion Paladi îi îndeamnă pe vasluieni să își îndulcească viața venind la cofetărie

Echipa „Dulcinella” a deschis cel de-al doilea magazin din municipiul Vaslui. Și la inaugurarea de ieri, zeci de persoane au așteptat cu nerăbdare să guste din bunătățile expuse în vitrinele cofetăriei: torturi, prăjituri, biscuiți, plăcinte etc. Ion Paladi a spus celor prezenți că brandul are în România 15 magazine, însă speră ca numărul acestora să crească la 100. Cântărețul de muzică populară le-a spus vasluienilor că abia așteaptă să le cânte într-un concert în centrul orașului, dar până atunci să se bucure de produsele marca „Dulcinella”, pentru a avea o viață cât mai dulce!

„Dulcinella” Vaslui a deshis joi, 22 aprilie 2021, o doua cofetărie în orașul Vaslui. Locația noului magazin este situată pe strada Ștefan cel Mare, Bloc 199, scara A, parter. Interesul pentru eveniment a fost la fel de mare precum la deschiderea cofetăriei de pe strada Traian.

Ion Paladi, ambasadorul brandului „Dulcinella”, le-a spus celor prezenți că brandul prepară cele mai bune produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal. Toate sunt produse sănătoase, de calitate, produse de post și vegane. După ce clienții au aplaudat echipa care lucrează în spatele „Dulcinella”, Ion Paladi și-a exprimat speranța că torturile, prăjiturile, biscuiții, plăcintele le vor place vasluienilor.

„Avem 15 magazine în România, dar vrem să ajungem să deschidem și 100 sau 200 de cofetării. Următoarele magazine le deschidem în Moinești și Dorohoi. Apoi vom merge în București pentru a deschide 5 magazine, pentru a îndulci și Bucureștiul. Aș vrea să vă cânt, dar voi veni altă dată să cânt vasluienilor. Vă mulțumesc pentru prezență și abia aștept să ne vedem la spectacolele noastre, după ce trece pandemia”, a spus Ion Paladi.

Oferta de -30% este valabilă în ziua deschiderii și în următoarea zi.

Oferta de -30% este valabilă în limita stocului disponibil numai pentru magazinele noi.

Dulcinella – cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din R.Moldova, în 2019 trece Prutul și deschide primele 5 magazine la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț.

În decembrie 2020, alături de cunoscutul interpret din Basarabia, Ion Paladi, „Dulcinella” bucură comunitatea din România cu încă 5 magazine noi. La Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.

Pe 11 martie 2021, „Dulcinella” a inaugurat un nou magazin în orașul Bârlad, iar pe 18 martie la Huși și 31 martie la Fălticeni, iar pe 8 aprilie cel de-al treilea magazin în orașul Iași.

Dulcinella a creat în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie – tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Brandul „Dulcinella” a fost înființat în anul 2005, în municipiul Chișinău, Republica Moldova. Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin intermediul propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

Produsele marca „Dulcinella” au fost clasificate în următoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Tradiționale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noastre. Respectiv, crearea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România și Republica Moldova.

About Ciobanu Danut