Home » Culture » Primăria Vaslui vrea Festivalul „MAI CU FOLK”. Totul depinde de evoluția pandemiei

Primăria Vaslui vrea Festivalul „MAI CU FOLK”. Totul depinde de evoluția pandemiei

Primăria Vaslui a lansat pe site-ul instituției Regulamentul Festivalului-concurs „MAI CU FOLK”, aflat la a VII-a ediție. Inițiativa municipalității vine în speranța relaxării condițiilor în contextul pandemiei de coronavirus, pentru organizarea evenimentelor culturale.

„Cu o frumoasă istorie a edițiilor precedente, festivalul își propune și în acest an atragerea unui număr cât mai mare de competitori performanți, ca și descoperirea și promovarea tinerelor talente. Considerăm că cele patru categorii de vârstă și cele două secțiuni pentru participare (individual și grup) sunt generoase și vor asigura participarea la acest eveniment a vocilor folk-ului mai puțin cunoscute sau aflate la debut”, a spus Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Potrivit organizatorilor evenimentului cultural, elementul de noutate al acestei ediții îl constituie etapa de preselecție a concurenților, care vor trebui să trimită, până pe 14 mai, înregistrarea audio sau video a pieselor ce vor fi prezentate pe 22 mai 2021, în cadrul festivalului.

Regulamentul festivalului-concurs „MAI CU FOLK” poate fi consultat aici: https://www.primariavs.ro/ (secțiunea Anunțuri & Evenimente).

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: