Home » Local » Băiat de 10 ani mort după ce un gard de beton s-a prăbușit peste el!

Băiat de 10 ani mort după ce un gard de beton s-a prăbușit peste el!

Copilul participa la o competiție fotbalistică găzduită de unul din terenurile Stadionului ”Dunărea” din Galați.

Tragedie cumplită pentru un cuplu din satul Trestiana, comuna Grivița: fiul lor, în vârstă de numai 10 ani, a murit după ce o parte dintr-un gard de beton s-a prăbușit peste el. Nenorocirea s-a produs în cursul zilei de sâmbătă, 24 aprilie, pe stadionul ”Dunărea” din Galați, acolo unde copilul, jucător al Clubului de Fotbal ”Juniorul” Bârlad, participa alături de echipa sa la o competiție de minifotbal – Cupa ”Iepurașul”, organizată de Clubul ”Sporting” Galați. Băiatul era însoțit și de tatăl care, din nefericire, a asista îngrozit cum propriul său copil este strivit sub plăcile de beton prăbușite peste el.

În jurul orei 11.30, în timpul unei pauze, băiatul, împreună cu alți coechipieri, ar fi vrut să treacă printr-o gaură din gardul împrejmuitor al stadionului. Numai că în momentul în care s-a strecurat prin spărtură, două dintre plăcile de beton din care era confecționat gardul s-au prăbușit, suprinzându-l pe băiat. Cei prezenți au observat rapid cele întâmplate și au sărit imediat în ajutorul băiatului, apelând în același timp și 112. În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță al Județului Galați, care i-a acordat primele îngrijiri copilului, după care a fost transportat la Spitalul clinic de urgență pentru copii ”Sfântul Ioan” din Galați. Din păcate, băiatul nu a mai putut fi resuscitat și a decedat. Rănile suferite, mai ales în zona capului, au fost extrem de grave și, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva.

Cazul este investigat de Poliția Galați, care a deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: