Home » Local » Noi medici pentru bârlădeni!

Noi medici pentru bârlădeni!

Astăzi v-o prezentăm pe doamna doctor Palamaru Andreea-Luiza, medic specialist gastroenterolog în cadrul Compartimentului de Gastroenterologie, care s-a alăturat echipei noastre începând cu data de 1 aprilie 2022.
Este o tânăra ambițioasă de 31 de ani, s-a născut în Tecuci, unde a absolvit Colegiul Naţional „Spiru Haret”. Între anii 2010-2016 a urmat cursurile Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină si Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.
„La rezidențiat am optat pentru specialitatea gastroenterologie, în centrul universitar Iași, pregătirea desfășurând-o în cadrul Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie, unde am abordat o varietate mare de cazuri medicale complexe. În paralel cu formarea medicală am descoperit şi domeniul cercetării științifice, în prezent fiind doctorandă în cadrul UMF Iași. Perfecționarea mea continua şi în prezent prin participări la cursuri post-universitare şi congrese”.
De ce gastroenterologie?
„Consider că gastroenterologia este una din specialitățile medicale cu cea mai mare adresabilitate, încât îndemn pe această cale toți bârlădenii care prezintă simptome în sfera digestivă să se adreseze la timp serviciului de gastroenterologie. Este o bucurie, o oportunitate dar şi o responsabilitate să lucrez alături de acest colectiv pentru ca împreună să asigurăm pacientului servicii medicale complexe.”

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: