Home » Local » Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă pentru trei bărbați, care au agresat o persoană din Solești

Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă pentru trei bărbați, care au agresat o persoană din Solești

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de vătămare corporală, după ce aceștia ar fi agresat un bărbat de 53 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 28 martie 2022, la ora 22:00, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale mai vechi, persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Solești, în timp ce se afla pe terasa unui local de alimentație publică din localitate, ar fi fost agresată, cu pumnii și picioarele, de către bărbații cercetați.

Ca urmare a agresiunilor, victima a suferit vătămări corporale ce vor necesita 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viața fiindu-i pusă în primejdie. În data de 5 aprilie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de cei trei bărbați cercetați. În data de 6 aprilie 2022, Judecătoria Vaslui a dispus față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și lovire sau alte violențe.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: