Home » Local » Noi medici pentru bârlădeni!

Noi medici pentru bârlădeni!

Echipa ATI s-a mărit, un alt medic tânăr bârlădean s-a alăturat echipei, din data de 1 februarie 2022. Astăzi v-o prezentăm pe doamna doctor Turtea Andreea Georgia, medic specialist Anestezie Terapie Intensivă, o bârlădeancă de 31 de ani, căsătorită și mamă a unui copil minunat. S-a născut și a crescut în Bârlad, unde a absolvit Colegiul National Gheorghe Roșca Codreanu, profil Științe ale Naturii.
A urmat studiile universitare la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași, promoția 2007-2013, iar rezidențiatul a ales să îl urmeze la Cluj Napoca sub îndrumarea Prof. Ionescu. Este un profesionist desăvârșit, care s-a adaptat cu ușurință în noul colectiv, este modestă, empatică și plină de energie.
„Pasiunea pentru ATI a apărut încă din studenție în timpul practicii de vară. ATI este o specialitate complexă, riscantă și plină de provocări, care ne scot constant din zona noastră de confort, unde pacienții se află de cele mai multe ori în stare critică, însă este și un domeniu plăcut cu satisfacții mari, când vezi progresele în starea acestuia. Am ales să revin în orașul natal pentru a pune în practică cunoștințele acumulate în anii de rezidențiat”, a declarat medicul. 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: