Home » Local » Noi medici pentru secția de ATI de la Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad

Noi medici pentru secția de ATI de la Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad

Cu aceeași mândrie, v-o prezentăm pe doamna doctor Luchian Luiza-Andreea, medic specialist Anestezie și Terapie Intensivă, o tânără ambițioasă și perseverentă, care întregește colectivul de medici din ATI începând cu data de 9 martie 2022, într-o specialitate extrem de căutată, în care unitatea noastră a fost mult timp în deficit de medici.
Are 30 ani, s-a născut și a crescut în orașul Pașcani. A urmat studiile universitare la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, Facultatea de Medicină Generală, promoția 2010-2016 iar rezidențiatul l-a urmat la Iași sub atenta coordonare a doamnei Profesor Ioana Grigoraș.
„Iubesc oamenii și viața, acestea sunt două dintre motivele pentru care am ales această cale” este o mărturisire a doamnei doctor, fără alte cuvinte, ne arată omul din spatele medicului ATI, în fața căruia noi ne înclinăm!
De ce Anestezie și Terapie Intesivă?
Aș fi putut spune că nu eu am ales Anestezia și Terapia Intensivă, ci ea m-a ales pe mine, dar în realitate ne-am ales reciproc și oricât de clișeistic ar suna, a fost dragoste la prima vedere. Totodată în viziunea mea mi s-a părut că îmi oferă o perspectivă unică asupra pacientului. Pe de o parte, medicul ATI are o abordare holistică (chiar trebuie sa știi de toate). Pe de altă parte, Terapia Intensivă se apropie cel mai mult de dezideratul medicinei personalizate”, a declarat medicul. 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: