Home » Local » Sfaturi de care să vă amintiți atunci când cumpărați sandale

Sfaturi de care să vă amintiți atunci când cumpărați sandale

Fie că vă pregătiți să mergeți la plajă, fie că aveți nevoie de o pereche bună de încălțăminte pentru vremea caldă, sandalele și papucii sunt o alegere perfectă.

Când vine vorba de cumpărarea de sandale, nu toate mărcile și stilurile sunt la fel. Înainte de a da o parte din banii câștigați cu greu pe o nouă pereche de sandale, este o idee bună să știți ce să căutați pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț.

Citiți în continuare câteva sfaturi despre ce ar trebui să aveți în vedere atunci când cumpărați sandale și papuci pentru primăvară și vară.

Materialul contează

Sigur, puteți găsi o pereche de papuci foarte ieftină în aproape orice magazin, dar materialele folosite pentru a face versiunile mai ieftine vă pot irita picioarele. În loc să cumpărați sandale sau papuci cu curele din plastic sau cauciuc, alegeți în schimb o pereche acoperită cu o țesătură moale.

Atunci când curelele sunt acoperite cu țesătură, acestea vor fi mult mai puțin predispuse să provoace iritații. Sandalele din piele sunt, de asemenea, o alegere excelentă, dar asigurați-vă că vi se potrivesc corect, altfel curelele din piele se pot freca, de asemenea, pe partea superioară a picioarelor.

În afară de materialul curelelor, talpa este o altă parte crucială a oricărei încălțăminte de calitate. Căutați tălpile care au un design bun, aderent, care vă va împiedica să alunecați și să alunecați pe nisip sau pe trotuar.

O mulțime de papuci și sandale au tălpi subțiri, dar acest lucru poate fi foarte solicitant pentru picioarele tale, mai ales dacă plănuiești să mergi în ele pe distanțe lungi. Alegeți ceva cu o talpă groasă, de susținere, care poate face față multor plimbări și mișcări, astfel încât picioarele dvs. să rămână confortabile.

O modalitate bună de a testa calitatea sandalelor este să le îndoiți ușor și să vedeți dacă se îndoaie. Orice lucru care se îndoaie prea mult sau se îndoaie în centru probabil că nu vă va oferi suportul de care are nevoie tălpile dvs.

Găsiți potrivirea corectă atunci când cumpărați sandale

Materialul din care sunt confecționate noile dvs. sandale este important, dar potrivirea propriu-zisă este cea în care intră cu adevărat în joc factorul confort. În mod ideal, ar trebui să existe un pic de spațiu la capătul tălpii, astfel încât călcâiul dvs. să nu iasă în afară peste capătul sandalelor sau al șireturilor.

Sandalele care sunt prea mari nu vă vor susține picioarele în mod corespunzător, așa că plimbați-vă într-o pereche timp de câteva minute înainte de a face o achiziție pentru a vedea cât de bine se simt. Țineți cont de faptul că picioarele se pot umfla pe vreme mai caldă, așa că ar fi bine să măriți cu o jumătate de mărime sau să alegeți o pereche care să fie ușor largă.

Asigurați-vă că designul sandalelor dvs. le menține la locul lor. Uneori, anumite modele alunecă de pe picioare în timp ce mergeți, ceea ce face ca experiența să fie foarte inconfortabilă. Puteți afla mai multe informații despre găsirea potrivirii potrivite online pentru a vă ghida în alegerea dumneavoastră.

Unul dintre cele mai bune stiluri de sandale pe care le puteți cumpăra sunt cele cu curele reglabile, cu velcro. Aceste sandale vă permit să schimbați cu ușurință ținuta și senzația de confort pentru a fi mai strâmte sau mai lejere, în funcție de nevoile dumneavoastră din acel moment.

Atunci când cumpărați sandale, alegeți întotdeauna ceva care să vă ofere un suport adecvat pentru arcadă. În caz contrar, ați putea ajunge să aveți dureri de spate și de picioare la sfârșitul zilei. Dacă sunteți în căutarea unor sandale făcute pentru drumeții, asigurați-vă că acestea au tălpi rezistente, făcute pentru mersul pe terenuri naturale, cum ar fi pietre, pietriș și pământ, mai degrabă decât doar nisip.

Căutați ceva care să fie la modă

Frumusețea sandalelor este că pot arăta bine cu aproape orice, de la rochii și fuste la pantaloni scurți și blugi. Asigurați-vă că alegeți o pereche de sandale pe care le puteți combina cu ușurință cu o varietate de ținute.

Dacă plănuiți să cumpărați sandale sau papuci doar pentru o vacanță, puteți alege ceva cu un imprimeu vibrant și sălbatic pe curele, pentru a le face mai distractive. În caz contrar, încercați să cumpărați ceva prezentat într-un design și într-o variantă de culoare mai neutră, astfel încât să se potrivească cu o varietate de ținute.

Papucii tind să fie un pantof mult mai casual, în timp ce sandalele pot fi îmbrăcate cu ușurință. Dacă sunteți în căutarea versatilității și flexibilității, sandalele sunt mai recomandate. Culori precum maro, gri sau albastru sunt toate alegeri excelente când vine vorba de un pantof neutru. Încercați câteva perechi și faceți-vă o idee foarte bună despre cum arată în diferite lumini, dacă este posibil.

Există câteva mărci de pantofi care oferă curele interschimbabile, astfel încât să puteți crea mai multe look-uri diferite cu o singură pereche de pantofi. Alternativ, vedeți dacă puteți găsi perechea dvs. preferată la reducere, astfel încât să puteți obține câteva într-o varietate de culori.

Nu este niciodată o idee bună să cumpărați o nouă pereche de sandale bazându-vă doar pe aspect. S-ar putea să vă placă felul în care arată o marcă sau un stil, dar s-ar putea să sfârșească prin a fi extrem de inconfortabil de purtat, așa că încercați-le întotdeauna când puteți.

%d blogeri au apreciat: