Home » Local » Medici pentru bârladeni!!

Medici pentru bârladeni!!

Astăzi v-o prezentăm pe doamna doctor Nițu Mihaela, medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală, o adevărată profesionistă, care întregește colectivul de medici din Radiologie, din ianuarie 2022.
Are 31 ani, este căsătorită și mamă a unui copil minunat. S-a născut în orașul Suceava, unde a absolvit Liceul Național „Petru Rareș”, profilul Științe ale Naturii. A început studiile universitare la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Facultatea de Medicină.
Bucuria noastră e și mai mare, deoarece soțul doamnei doctor este un medic bârlădean care s-a întors în orașul natal, doctorul Nițu Eugen Mihai, medic specialist chirurg care are deja o experiență în echipa chirurgicală, revenind la post în ianuarie 2021. O familie frumoasă, apreciată de colegi și de pacienți!
Profesia de medic nu este una ușoară, dar este cu siguranță palpitantă și plină de succes și tratamente reușite. Cu multe eforturi, cei doi medici reușesc sa împartă frumos viața de familie și profesia.
De ce Radiologie și Imagistică Medicală?
„Consider că radiologia este o specialitate modernă, având una din cele mai mari adresabilități, aflată într-o continuă și rapidă dezvoltare pentru că tehnica a evoluat extraordinar.
Imagistica este utilă în domeniul medical, ajutând la evaluarea corpului uman, confirmarea și monitorizarea unor afecțiuni existente prin „traducerea” nuanțelor de gri pe care aparatele ni le oferă. Totodată, rămâne un domeniu de activitate intensă”, a declarat medicul. 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: