Home » National » O fetiță de un an și cinci luni a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

O fetiță de un an și cinci luni a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

O fetiţă în vârstă de un an şi cinci luni a fost preluată, miercuri, în stare gravă de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Vaslui, cadrele medicale luând în calcul o posibilă intoxicaţie cu un gaz toxic provenit de la o sobă defectă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, fetiţa a fost găsită de mama sa în stare de inconştienţă, femeia solicitând ajutor.

„Au intervenit două ambulanţe din Bârlad, dintre care una cu medic. Diagnosticul stabilit a fost o posibilă intoxicaţie cu monoxid de carbon de la o sobă cu evacuarea fumului defectă. Victima a transportată la Spitalul Bârlad şi apoi transferată la Spitalul de Copii ‘Sf. Maria’ Iaşi cu o ambulanţă C2”, a precizat Daniel Ungureanu.

sursă: stireadeiasi.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*