Home » Business » Ovidiu Copacinschi: Doar cu optimism și patriotism putem depăși barierele care ne blochează dezvoltarea!

Ovidiu Copacinschi: Doar cu optimism și patriotism putem depăși barierele care ne blochează dezvoltarea!

Actualul context economic și geopolitic este total defavorabil oamenilor de afaceri. Sectorul productiv este la pământ, măsurile de sprijinire a firmelor lipsesc, în timp ce o parte din piețe au fost pierdute din cauza crizei energetice. Cu toate acestea, reprezentanții antreprenorilor locali susțin că doar cu optimism se poate depăși actuala perioadă extrem de dificilă.

„Trebuie să avem credință că putem să trecem peste această perioadă și aceste bariere care ne blochează dezvoltarea noastră le putem depăși. Acest război hibrid care se propagă în această perioadă duce la discrepanțe între oameni, nu mai există coeziune la nivel național și local între oameni. S-a produs această disensiune între oameni, această stare psihică în care oamenii nu mai cred unii în alții, nu mai sunt împreună”, a spus Ovidiu Copacinschi, președintele Asociației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii Vaslui.

În aceste condiții, este necesară mobilizarea tuturor românilor pentru a depăși actuală situație și a construi încrederea că în țara noastră se poate trăi în siguranță.

„La ora actuală trebuie să dăm dovadă de patriotism, cât n-am dat niciodată, deși această luptă pentru patriotism este din ce în ce mai diluată. Trebuie să ne întoracem și să ne aducem aminte de înaintașii noștri, să ne apărăm țara și să avem siguranța că generațiile care urmează vor trăi în această țară în armonie și viață frumoasă”, a mai spus Ovidiu Copacinschi.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*