Home » Local » Trei centre de vaccinare anti-Covid din județul Vaslui își încetează activitatea

Trei centre de vaccinare anti-Covid din județul Vaslui își încetează activitatea

Având în vedere adresabilitatea scăzută din centrele de vaccinare anti-COVID-19, Direcția de Sănătate Publică Județeană Vaslui informează populația că, începând cu data de 18.04.2022, următoarele centre de vaccinare își încetează activitatea:

  • Centrul de Revitalizare Corporală Bârlad;
  • Centrul „Sala de sport” Huși;
  • Centrul de Zi „Bucuria”

 

Rămâne în continuare deschis pentru populația care dorește să se vaccineze anti-COVID-19 Centrul ”Clubul Pensionarilor” Vaslui, din strada Donici nr. 4, cu program de lucru de luni până duminică în intervalul orar 8:00 – 14:00, tel. 0754082877.

De asemenea, persoanele care doresc să se vaccineze, se pot adresa medicilor de familie care au încheiat contracte cu C.J.A.S. Vaslui pentru imunizarea anti-COVID-19, conform listei atașate.

 

Precizăm totodată că tichetele de masă pentru persoanele vaccinate cu schemă completă de vaccinare și neridicate din centrele de vaccinare care își încetează activitatea, vor putea fi ridicate de către titulari, în baza actului de identitate, de la sediul Direcției de Sănătate Publică Județeană Vaslui din strada M-șal Constantin Prezan, nr. 1, de luni până joi, în intervalul orar 09:0015:00.

 

 

 

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: