Home » Local » Alcoolul la volan se plătește! Un bărbat de Bogdănești a fost condus de polițiști la Penitenciarul Vaslui

Alcoolul la volan se plătește! Un bărbat de Bogdănești a fost condus de polițiști la Penitenciarul Vaslui

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au pus în aplicare un mandat.

Marți, 12 aprilie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat și depistat în localitatea Horoiata, comuna Bogdănești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 12 aprilie 2022, Judecătoria Panciu (județul Vrancea) a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Persoana sus-menționată a fost condusă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: