Home » National » Un avion de mici dimensiuni a decolat de pe o șosea din Prahova

Un avion de mici dimensiuni a decolat de pe o șosea din Prahova

Situație cu totul inedită întâlnită pe o șosea din județul Prahova! Un avion de mici dimensiuni a decolat de pe șosea, printre mașini și copaci pe raza comunei Poienarii Burchii, județul Prahova.

Aparatul de zbor a fost filmat de ocupanții unui autovehicul în timp ce rulează pe șosea, timp în care este evitat de câteva mașini și încearcă să nu atingă crengile de pe marginea drumului. După mai bine de două minute, avionul a reușit să decoleze, fără ca cineva să fie rănit.

 

Reacția IPJ Prahova:

„În urma apariției în spațiul public a articolului cu titlul: ,,Un avion a decolat de pe o șosea din Prahova”, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

  • Până la acest moment, la nivelul unității noastre nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la aspectele ilustrate.
  • În cauză, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a dispus efectuarea de verificări, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale în consecință.”

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*