Home » Local » A dispărut pisica Muza, mascota Muzeului Județean Vaslui

A dispărut pisica Muza, mascota Muzeului Județean Vaslui

Pisica de la Muzeul Judeţean din Vaslui a dispărut. Pe numele ei, Muza, pisica și-a găsit adăpost la muzeu în urmă cu nouă ani. Era slabă, murdară și bolnavă, iar oamenii i-au oferit un loc călduros unde să stea. A devenit o prezență obișnuită pe holurile și în birourile instituției, iar localnicii o cunosc și se bucură să o aibă în preajmă. Doar că de o săptămână, pisica nu s-a mai întors, iar angajații retrăiesc cu groază un episod similar, petrecut în urmă cu 2 ani.
„Cineva a luat-o, cu siguranță, pentru că ea nu se îndepărta niciodată de muzeu și nici nu pleca decât pentru scurt timp. Acum nu a mai venit. S-a întâmplat și în urmă doi ani, când cineva ne-a furat-o pur și simplu, și credem că s-a întâmplat același lucru și acum.
TU, CEL/CEA CARE AI LUAT-O: ADU-O ÎNAPOI PT CĂ NU E ANINAL PE CARE SĂ-L ȚII ÎNCHIS!!! ȘI ESTE A NOASTRĂ! ESTE O PISICĂ ADULTĂ, STERILIZATA. O VREM ÎNAPOI!!!
Mulțumim anticipat celor care o vor căuta/aduce!!! Recompensa va fi, cu siguranță, pe măsura efortului!!!”, au transmis cei de la Muzeul Judeţean din Vaslui printr-o postare pe Facebook. 

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*