Home » Business » Oamenii de afaceri despre Camera de Comerț Vaslui: Este una din camerele fruntașe din România!

Oamenii de afaceri despre Camera de Comerț Vaslui: Este una din camerele fruntașe din România!

La sfârșitul săptămânii trecute, în sala de conferințe a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a avut loc Adunarea Generală Ordinară. Pe ordinea de zi a ședinței au fost mai multe puncte, printre care raportul de activitate al Comegiului de Conducere al CCIA Vaslui pe anul 2021; execuția bugetului pe anul 2021; prezentarea spre aprobare a propunerilor privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2022; informarea Adunării Generale privind situația actualizată a proiectelor cu finanțare europeană în derulare de către CCIA Vaslui etc.

Dan Hurduc, vicepreședintele CCIA Vaslui, a spus că aprecizază activitatea camerală din anul precedent, în acest moment CCIA fiind una din camerele fruntașe de la nivel național.

„Obiectivul CCIA Vaslui este de a reprezenta oamenii de afaceri, de aducere la cunoștința autorităților locale a problemelor din mediul economic. Apreciem ca pozitivă activitatea executivului camerei, precum și execuția bugetului, unde se vede implicarea pentru realizarea de proiecte. Ce ar fi interesant pentru viitor să vedem care sunt veniturile din activități economice, ce venituri din cotizații, ar trebui să vedem firmele puternice care fac parte din CCIA Vaslui și să le ținem aproape. Ar trebui să vedem serviciile care le facem către către oamenii de afaceri, serviciile juridice. Din exterior, aș vrea o mai mare publicitate, pentru ca oamenii de afaceri să știe că aici la cameră găsesc specialiști care pot să îi ajute în aspectele juridice”, a precizat Dan Hurduc.

(Dănuț CIOBANU)   

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*